Descobreix el nostre Blog

Blog especialitzat per a organitzadors i productors d´esdeveniments

7 consells per triar el proveïdor de control d’accessos per al teu esdeveniment

por Exyt Control /

control de accesos seguro para eventos corporativos
La importància del Servei de Control d’Accessos A l’hora de dissenyar i organitzar un esdeveniment, cal tenir en compte multitud de variables. En gairebé tots, especialment els que tenen una gran afluència de públic, el servei de control d’accessos es... Leer más »

Control d’Accessos sense Internet amb Exyt Events És possible!

por Exyt Control /

 Realizar-el-Control-de-Accesos-sin-Internet-en-un-evento-es-posible-Con-Exyt-Events-Blog-Exyt-Control
Realitzar un Control d’Accessos sense Internet a un esdeveniment és possible? Amb Exyt Events sí, ho és! Els esdeveniments són una gran aventura. Què em d’explicar als organitzadors d’esdeveniments. Pot passar qualsevol cosa i de fet passa. Per això és... Leer más »

Pilars bàsics per evitar cues als accessos dels esdeveniments

por Exyt Control /

Planifica el control de acceso y salida del público a eventos para evitar largas colas
És temporada de festivals i una de les màximes preocupacions dels organitzadors són les cues d’accés ocasionades per embuts innecessaris. Considerant la importància que té actualment l’experiència d’usuari, el control d’accés és una cosa que pot marcar l’èxit organitzatiu de... Leer más »

Preparant un esdeveniment: materials a afegir i despeses addicionals a l’era Covid

por Exyt Control /

Preparando un evento: materiales a añadir y gastos adicionales en la era Covid
Independentment del sector a què pertanyis, hi ha una sèrie de materials que cal afegir ara a la maleta que abans no eren necessaris, sobretot de protecció i higiene. A més, has de tenir en compte alguns punts i sumar-ho... Leer más »

Llei de Protecció de Dades al teu Esdeveniment

por Exyt Control /

Protege los datos de los asistentes a tu evento y evita multas y sanciones
Com complir correctament amb la Llei de Protecció de Dades al teu esdeveniment Si sou organitzadors d’esdeveniments, probablement dissenyar-lo i crear-lo des de zero sigui la part que més us agrada. Un cop rebut el briefing per part del client,... Leer más »

El Mailing: Crear engagement amb els teus Convidats al Pre-Esdeveniment

por Exyt Control /

Crea expectativa y engagement con tu público objetivo a través del mailing masivo
En un món tan sobresaturat d’estímuls necessitem connectar d’una manera especial amb la nostra audiència, arribar a la vostra ment, i, el més important: arribar al vostre cor. Com ho aconseguim? Hem d’impactar-lo i per això necessitem diferenciar-nos a l’univers... Leer más »

Acreditació i registre d’assistents

por Exyt Control /

Acreditación y registro de asistentes
Acreditació i registre d’assistents: us presentem “Exyt-Acreditados”. El programari ideal per crear de manera fàcil i intuïtiva un formulari des d’on sol·licitar dades personals de contacte als assistents del teu esdeveniment. A més, el servei genera entrades nominals i les... Leer más »

Control d´aforament. Quina solució m’interessa?

por Exyt Control /

Control de aforo. ¿Qué solución me interesa?
Volem fer un control d’aforament Volem fer un control d’aforament: Quines opcions hi ha disponibles a l’hora de calcular el nombre de persones assistents a un esdeveniment? Intentarem identificar a continuació quines solucions són les més habituals i en quines... Leer más »

Tornar a l’activitat dels esdeveniments a l’era coronavirus

por Exyt Control /

Volver a la actividad de los eventos en la era coronavirus
La sensació després de les darreres converses amb altres companys i col·laboradors és que la incertesa està sent el més difícil de gestionar. Treballadors a ERTE, cancel·lació massiva d’esdeveniments o, en el millor dels casos, reducció d’aforament i molts, moltíssims... Leer más »

Comencem

por Exyt Control /

Empezamos
Abans de l’era Covid-19 l’efervescent món dels esdeveniments no tenia temps per res més que bregar amb el dia a dia. Ara, en plena desescalada cap a una nova (i incerta) normalitat, disposem d’un temps de pausa forçós en què... Leer más »