Qui Som

La idea d'Exyt Control neix com a resultat de l'experiència

El projecte és fruit d´anys d´especialització en el món del control d´accessos, arribant a especialitzar-nos en múltiples solucions identificatives per a esdeveniments. Hem desenvolupat les nostres pròpies eines digitals utilitzant tecnologia de darrera generació per oferir als nostres clients els millors serveis.

El nostre equip

El nostre equip disposa d´una llarga experiència en esdeveniments de tot tipus. El que va començar com a empresa especialitzada en la validació, juntament amb serveis d'acreditació i solucions per a la identificació d'assistents, ha anat evolucionant i s'ha adaptat contínuament a les noves tecnologies i necessitats del sector.

Tot aquest recorregut ens ha servit per millorar les nostres eines i, sumat a la capacitat d´adaptabilitat, hem desenvolupat solucions pròpies professionals, fiables i robustes.

Exyt Control es posa a la disposició de tot organitzador que necessiti assessoria operativa i tecnològica per posar en marxa el seu esdeveniment.

Missió

Oferir la tecnologia i el personal necessari per a la gestió dels assistents a esdeveniments. Tot això mitjançant les eines professionals més avançades, el personal més ben qualificat i els productes més segurs.

Planifiquem conjuntament amb l‟organitzador tota l‟operació. Ens intentem avançar als problemes i treballem mà a mà perquè el resultat final a l'esdeveniment sigui un èxit.

Visió

Volem que les solucions ofertes per Exyt Control siguin sinònim de qualitat i seguretat. La nostra intenció és ser un referent en el desenvolupament i la posada en marxa de solucions per a esdeveniments, tant a nivell tècnic com a nivell d'assessoria a la producció.

Els nostres valors

Experiència

El nostre equip porta més de 20 anys al sector dels esdeveniments i pot ajudar-te a aconseguir la millor solució per al teu projecte, aportant un extra de l'experiència i assessorant-te per cobrir totes les teves necessitats de la manera més eficient.

Millora Contínua

A Exyt Control sempre estem buscant la perfecció i superar-nos dia a dia. Tenim la ment oberta i ens avancem a les teves necessitats, estant sempre al dia de les tendències i les darreres novetats del sector.

Passió

Treballem amb i per a persones. El nostre equip humà, amb la seva aportació de passió, experiència i know-how, és el que estableix les bases del nostre èxit.

Empatia

Ens posem a la pell del client, intentem pensar com ell per poder detectar les necessitats que pot tenir. Detectem les necessitats del teu esdeveniment i les fem les nostres.

Compromís

Nos gusta establecer relaciones con los clientes basadas en la confianza y el respeto, lo que siempre será un valor añadido para conseguir cumplir con lo prometido.

En mans expertes

Donem suport tecnològicament a empreses i organitzadors d'esdeveniments perquè qualsevol projecte es pugui complir amb èxit. Les nostres solucions estan dissenyades per funcionar als pitjors entorns, on els punts crítics són la connectivitat dels dispositius, la concurrència d'usuaris al sistema i la necessitat d'una escalabilitat real del servei.

Oferim l'assessorament tècnic i el personal operatiu necessari per garantir una gestió correcta dels assistents a l'esdeveniment. Tota la nostra experiència la posem a les mans dels nostres clients i col·laboradors formant part de l'equip.

8