Solucions Tecnològiques i Digitals per a Esdeveniments
Fletxa Qui Som

Qui Som

La idea d'Exyt Control neix com a resultat de l'experiència d'un equip de persones del sector dels esdeveniments que van decidir arrencar un projecte propi.

El projecte és fruit de molts anys d'especialització en el món del control d'accés que va evolucionar cap a la resta de solucions identificatives en esdeveniments. Desenvolupem les nostres pròpies eines digitals utilitzant tecnologia de darrera generació i ara oferim aquesta tecnologia per realitzar desenvolupaments a mida als nostres clients.

EL NOSTRE EQUIP

L´equip humà disposa d´una llarga experiència en esdeveniments de tot tipus. El que va començar com una empresa especialitzada en la validació i la detecció de falsificació d'entrades, juntament amb serveis d'acreditació i solucions relacionades amb la identificació d'assistents, ha anat evolucionant al llarg dels anys, adaptant-se contínuament a les noves tecnologies i a les necessitats del sector.

Tota l'experiència en esdeveniments ha servit per millorar les nostres eines digitals i, sumat a la capacitat de desenvolupament, s'han produït solucions professionals fiables i robustes.

Exyt es posa a la disposició de tot organitzador que necessiti assessoria operativa i tecnològica per posar en marxa el seu esdeveniment.

El nostre Equip
Missió

MISSIÓ

Oferir la tecnologia i el personal necessari per a la gestió dels assistents a esdeveniments. Això ho aconseguim mitjançant les eines professionals més avançades pel que fa al control i comptatge d'assistents i treballadors, el personal millor qualificat i els productes més segurs.

Planifiquem conjuntament amb l'organitzador tota l'operació. Ens intentem avançar als problemes i treballem mà a mà perquè el resultat final a l'esdeveniment sigui sempre un èxit.

VISIÓ

Volem que les solucions ofertes per Exyt siguin sinònim de qualitat i seguretat. La nostra intenció és ser un referent en el desenvolupament i la posada en marxa de solucions per a esdeveniments, tant a nivell tècnic com a nivell d'assessoria a la producció.

Els nostres valors
Icono Quines somos
Arrow Quienes Somos

EXPERIÈNCIA

El nostre equip té més de 20 anys d'experiència al sector i et pot ajudar a aconseguir la millor solució per a cada cas. El sector dels esdeveniments i la tecnologia han anat canviant amb el pas del temps i Exyt ha evolucionat de la mateixa manera en tots aquests anys per oferir les solucions més ben adaptades a les necessitats dels nostres clients.

MILLORA CONTÍNUA

A Exyt sempre estem buscant la perfecció i superar-nos dia a dia. Tenim la ment oberta i ens avancem a les teves necessitats estant sempre al dia de les tendències i les darreres novetats del sector.

PASSIÓ

Treballem amb i per a persones. El nostre equip humà, amb la seva aportació de passió, experiència i know-how, és el que estableix les bases del nostre èxit.

EMPATIA

Ens posem a la pell del client, intentem pensar com ell per poder detectar les necessitats que pot tenir.

COMPROMÍS

Complim el que hem promès. A través d'això aconseguim la confiança i el respecte dels nostres clients.

EN MANS EXPERTES

Donem suport tecnològicament a empreses i organitzadors d'esdeveniments perquè qualsevol projecte es pugui complir amb èxit.

Les nostres solucions estan dissenyades per funcionar en els pitjors entorns d'ús on els punts crítics són la connectivitat dels dispositius per al control, la concurrència de milers d'assistents i usuaris al sistema, així com la necessària d'una escalabilitat real del servei. Tota aquesta experiència la posem a les mans dels nostres clients i col·laboradors formant part de l'equip.

Oferim l'assessorament tècnic i personal operatiu necessari per garantir una gestió correcta d'assistents a esdeveniments.

Mans Experts