Material per a Esdeveniments
Fletxa Material d'esdeveniments

Material per a esdeveniments

Exyt Control proveeix una gran varietat de productes identificatius

Assessorem en serveis d'identificació de persones en esdeveniments

La validació d'entrades només és una part d'un control d'accés exitós. Identifica els teus treballadors i/o assistents, agilitzant l'operativa amb productes identificatius totalment personalitzables.

Si ho necessiteu, us ajudem a organitzar el lliurament dels productes, de manera que s'integri de forma eficient i orgànica amb el vostre servei de control d'accés.

POLSERES

Apropiades a esdeveniments amb un elevat nombre d'assistents. Materials disponibles: tyvek, tela, plàstic o vinil. Amb tancaments de seguretat que eviten l'intercanvi de polseres.

El teu esdeveniment és de curta o llarga durada? Parlem d'ambients humits? Quin nivell de seguretat necessites? No tots els esdeveniments són iguals, per això us assessorem i us ajudem a escollir el producte que més s'ajusti a les vostres necessitats.

Lloguer de polseres
Lloguer de layards

LANYARDS

La millor manera de mantenir les acreditacions visibles a tota hora. Solen produir-se en tela brodada o setinada, on el disseny s'imprimeix mitjançant sublimació o serigrafia.

Personalitza el teu lanyard d'acord amb les teves necessitats: imprimeix a una o a dues cares, afegeix accessoris com ara mosquetons i clips o afegeix un tancament de seguretat anti estirades.

ACREDITACIONS

Targetes de PVC, targetons de cartró i acreditacions print@home. Tens dubtes sobre quin tipus d'acreditació necessites més? Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a escollir l'opció que més s'ajusti a les teves necessitats.

Produir les teves acreditacions només és el primer pas, si necessites una eina que t'ajudi a gestionar el teu servei d'acreditacions consulta la nostra solució de Registre i acreditació d'assistents

Lloguer d'Acreditacions
Impressió d'etiquetes

IMPRESSIÓ D'ETIQUETES I POLSERES TÈRMIQUES

Imprimeix les dades dels assistents a una etiqueta o polsera tèrmica segons les necessitats de l'esdeveniment.

Us ajudem a posar en marxa el punt d'acreditació del vostre esdeveniment. Programari, equips d'impressió o consumibles. Tot homologat i integrat amb el nostre servei Registre i acreditació d'assistents

Posa't en contacte amb el nostre departament de producte perquè calculem una oferta segons les teves necessitats
Fletxa Icona Home

Formulari de contacte