Logotip exyt

SOLUCIONS TECNOLÒGIQUES I DIGITALS PER A ESDEVENIMENTS

Fletxa Verda
Assessorem en serveis didentificació de persones en esdeveniments. Especialitzats en productes, tecnologia de control i acreditació, logística de personal tècnic i en les diferents solucions per a esdeveniments i recintes.

Validació d'entradesi control d'accessos

Validació d'entrades i control d'accessos
Si vens qualsevol tipus d’entrades i vols fer- ne una verificació, assegurant-te que s’estan detectant les repetides, no vàlides o falsificacions, tenint el control en temps real del nivell de validació, podem treballar junts .
POLSERES I ACREDITACIONS

Entregues als assistents algun suport visible com ara polseres o acreditacions? T'ajudem a organitzar l'intercanvi ia cercar el producte que s'adapti millor a les necessitats del teu esdeveniment.

SOLUCIONS PER A QUALSEVOL TIPUS D'ESDEVENIMENT

Us podem ajudar a dissenyar, dimensionar i gestionar el control d'accés del vostre esdeveniment.

Festivals, concerts, esdeveniments esportius, congressos… T´oferim el servei que millor s´ajusti a les necessitats del teu esdeveniment.

Validació d'entrades i control d'accessos
Icones Home
Control d'aforament i comptatge de persones

Control d'aforament i comptatge de persones

Control d'aforament i comptatge de persones
Coneix a temps real l’ocupació actual del teu esdeveniment, garantint que es respecten els límits establerts d’acord amb la regulació i/o necessitats del teu esdeveniment.
CLICKER ELECTRÒNIC

La nostra App Tally Counter – Clicker PRO permet enllaçar múltiples dispositius i controla l'aforament en temps real de tots els accessos i espais del teu esdeveniment.

CONTEIG MITJANÇANT CÀMERES

Esdeveniment puntual o instal·lació fixa, un cop instal·lats els dispositius a les zones de control, rep les dades d'aforament en temps real de forma automàtica.

Acreditació i registre d'assistents

Acreditació i registre d'assistents
Oferim una solució professional de gestió d’acreditacions i registre d’assistents per a organitzadors d’esdeveniments
ACREDITACIÓ PROFESSIONAL

Simplifica el procés de gestió, aprovació i tramesa d'acreditacions.
Centralitza tots els contactes de l'esdeveniment i fa un seguiment de totes les fases de verificació d'un treballador o assistent.

REGISTRE ONLINE D'ASSISTENTS

Demana les dades als teus assistents mitjançant un formulari online personalitzat i envia una entrada via email en format print@home.

MATERIAL I PRODUCTES D'ACREDITACIÓ

Lloguer d´impressores d´etiquetes o impressores de polseres, portàtils, dispositius PDA de lectura i altres equips. T'oferim lloguer o compra els equips necessaris per muntar un lloc d'acreditació i registre.

Acreditació i registre d'assistents
Lloguer i venda de dispositius

Lloguer i venda de dispositius

Lloguer i venda de dispositius
T’oferim els equips que fem servir nosaltres en múltiples esdeveniments perquè escullis els que més s’ajustin a les teves necessitats. Podem llogar els nostres dispositius amb programari o sense.
ENS ADAPTEM AL TEU PLA

Si tens tot el procés d'identificació clar i el que necessites són equips i eines per fer-ho: parlem.

Desenvolupament de solucions tecnològiques i digitals a mida

Desenvolupament de solucions tecnològiques i digitals a mida
Donem vida a les teves idees Desenvolupem aplicacions a mida d’acord amb les vostres necessitats. T’ajudem a definir, dissenyar, desenvolupar i implementar eines i aplicacions digitals. Què necessites?
SERVEIS CLOUD

Solucions digitals i allotjades al núvol. Hem desenvolupat les nostres eines seguint els 3 criteris bàsics per funcionar en les condicions pitjors. Posem la nostra experiència al servei dels nostres clients

ELS 3 CRITERIS BÀSICS DEL NOSTRE DESENVOLUPAMENT

Escalabilitat d'aplicacions i de base de dades. Disponibilitat garantida i deslocalitzada. Concurrència de milers dusuaris simultanis.

Desenvolupament de solucions tecnològiques i digitals a mida
Èxit
Logo Èxit
Èxit
Donem suport tecnològicament a empreses i organitzadors d’esdeveniments, oferint les eines i productes necessaris perquè qualsevol projecte es pugui complir
EXPERIÈNCIA
Logo Experiència
EXPERIÈNCIA
Exyt Control neix de l’experiència d’un equip de persones al sector dels esdeveniments que s’han especialitzat en els serveis de control i acreditació
EXCEPCIONAL
Logo Excepcional
EXCEPCIONAL
Una empresa on tot l’equip humà es posa a disposició de tot organitzador que necessiti posar en marxa el seu esdeveniment

Els nostres clients ens avalen:

Logo Primavera Sound
Logo Circuit Festival
Logo Coca Cola Music Experience
Logo REFF
Logo incibe
Logo ACB
Logo Ajuntament Barcelona
Logo CJB
Logo El Corte Inglés
Logo Maknetic
Logo World Padel Tour
Logo Onebox
Logo Connecta Fiction
Ciutat de la Raqueta
Logo Avery Dennison
Fletxa Icona Home

Formulari de contacte