Gestiona amb èxit el control d'aforament al teu esdeveniment

Control d'aforament per a esdeveniments

Redefinim el control d’aforament per a esdeveniments, locals i qualsevol recinte. Proporcionem solucions que permeten monitoritzar el flux d’assistents de manera eficient i segura, adaptant-se a les normatives vigents ia la necessitat única del vostre esdeveniment.

Control de acceso
APP Control de Aforo Eventos

Contar persones en esdeveniments ara és fàcil amb nosaltres

Reconeixem la importància d‟una gestió efectiva de l‟aforament per garantir l‟èxit de qualsevol esdeveniment.

Oferim solucions de darrera generació per calcular el nombre de persones que accedeixen a qualsevol tipus de recinte, utilitzant tecnologia precisa que garanteix un ambient segur i agradable per als assistents.

El nostre sistema de control d’aforament permet un control en temps real, assegurant que mai no excedeixis la capacitat permesa.

Això no només garanteix la seguretat i la comoditat dels assistents, sinó que també evita multes o possibles sancions per l’incompliment de les regulacions i directrius actuals.

Sistemes de control d'aforaments per a esdeveniments

Actualment, hi ha diverses tecnologies i sistemes per realitzar un control d’aforament a qualsevol recinte que es requereixi. Ja siguin grans, com estadis, o petits, com bars, locals o oficines, a més d’altres a l’aire lliure com platges o esplanades. Podem aportar les solucions que necessiteu per a qualsevol tipus d’esdeveniment.

Contador de Personas en Eventos

Clicker Electrònic

Nuestra App Tally Counter – Clicker PRO es lo más parecido a un clicker analógico, pero con todas las ventajas de la digitalización. Tanto por motivos económicos como operativos, si el evento no tiene entradas o elementos de control, es una solución fácil de implementar.

Es posible enlazar múltiples dispositivos para que computen en el mismo aforo y disponer de la información de acceso en tiempo real. Enlaza un mando bluetooth al dispositivo y realiza el conteo cómodamente sin perder de vista la entrada de asistentes.

Camaras control de aforo en enventos

Compteig de persones mitjançant càmeres

Pel que fa a les opcions no assistides, oferim dos tipus de solucions: les càmeres 3D de control d'aforament i les d'anàlisi continua d'imatge. Depenent del tipus de recinte, serà més interessant optar per una o altra opció. Les càmeres 3D s'ubiquen de manera zenital als accessos de públic per detectar totes les entrades i sortides. En condicions dús idònies, aquests dispositius poden arribar a oferir una precisió de fins al 99%.

D'altra banda, les càmeres d'anàlisi continuada d'imatge són ideals per al recompte de persones en espais diàfans i acotables. A cada anàlisi, realitzen un recompte de persones, per la qual cosa el possible error no s'hi acumula.

Pulser NFT para el control de acceso a eventos

Polseres amb NFC i/o codis QR

Aquest mètode permet conèixer la quantitat de persones que es troben a un recinte, tot això amb la lectura d'un codi QR o un xip NFC. L'exactitud d'aquesta tecnologia ofereix informació específica i detallada útil per al comptatge de persones i la verificació. A més, es tracta d'un servei versàtil que es pot compaginar amb altres, com ara el pagament mitjançant cashless.

Validació d'entrada i sortida per control d'aforament

En cas que ja es faci una validació de les entrades, acreditacions o polseres amb QR o NFC, es pot plantejar un control d’entrades i sortides.

Afegeix el control d’aforament en temps real a tots els avantatges que proporciona la validació d’entrades, com ara el control antifrau i disposa d’informes i dades en temps real.

FAQs

Coneix tots els detalls i resol els teus dubtes sobre el nostre servei de control d’aforament i comptatge de persones per a esdeveniments.

Oferim solucions de darrera generació per calcular el nombre de persones que accedeixen a qualsevol tipus de recinte, utilitzant tecnologia precisa que garanteix un ambient segur i agradable per als assistents. El nostre sistema de control d’aforament permet un control en temps real, assegurant que mai no excedeixis la capacitat permesa.

Posem a la vostra disposició diferents possibilitats per al control d’aforament: Clicker Electrònic, càmeres, polseres amb NFC o codis QR. Podeu escollir la que millor s’adapti a les necessitats del vostre esdeveniment.

El nostre sistema de control d’aforament permet un control en temps real, assegurant que mai no excedeixis la capacitat permesa. Això no només garanteix la seguretat i la comoditat dels assistents, sinó que també proporciona informació actualitzada de l’ocupació del teu esdeveniment que es pot compartir fàcilment amb usuaris externs.

Podem aportar les solucions que necessiteu per a qualsevol tipus d’esdeveniment. Ja siguin grans, com estadis, o petits, com bars, locals o oficines, a més d’altres a l’aire lliure com platges o esplanades.

És molt semblant a un clicker analògic, però amb tots els avantatges de la digitalització. Si les deveniment no té entrades o elements de control, és una solució fàcil d’implementar. És possible enllaçar múltiples dispositius perquè computin al mateix aforament i disposar de la informació d’accés en temps real.

Aquesta és una solucions no assistides, on oferim dues opcions: les càmeres 3D de control d’aforament i les d’anàlisi continua d’imatge. Depenent del tipus de recinte, serà més interessant optar per una o altra opció.

Les càmeres 3D s’ubiquen de manera zenital als accessos de públic per detectar totes les entrades i sortides. En condicions dús idònies, aquests dispositius poden arribar a oferir una precisió del 99%.

Les càmeres d’anàlisi continua d’imatge són ideals per al recompte de persones en espais diàfans i acotables. A cada anàlisi, realitzen un recompte de persones, per la qual cosa el possible error no s’hi acumula.

Per descomptat, aquesta és una altra de les opcions que oferim. Aquest mètode permet conèixer la quantitat de persones que es troben a un recinte, tot això amb la lectura d’un codi QR o un xip NFC. L’exactitud d’aquesta tecnologia ofereix informació específica i detallada útil per al comptatge de persones i la verificació. Aquesta opció permet traçar els moviments dels assistents dins de l’esdeveniment. A més, es tracta d’un servei versàtil que es pot compaginar amb altres, com ara el pagament mitjançant cashless.

Posem a la teva disposició un equip tècnic altament experimentat, llest per oferir assistència i assegurar el millor funcionament del nostre sistema abans, durant i després de l’esdeveniment. Per nosaltres és primordial oferir un servei de qualitat i resoldre ràpidament qualsevol incidència que sorgeixi al llarg de tot el procés, per això no només proporcionem una eina per a l’esdeveniment, sinó que ens encarreguem del muntatge i fins i tot oferim personal de guàrdia davant de possibles incidències.