Sistemes d’Acreditació per a Esdeveniments
Fletxa Solucions

Registre i acreditació d'assistents

Acreditació de treballadors i registre de convidats

En molts casos els esdeveniments són per a clients, gent del sector o personal convidat especialment per a l’ocasió (fires, formacions específiques, tornejos, professionals, xerrades, exposicions, gales, entregues de premis, etc.).

Per a aquestes ocasions tenim la solució a la teva mida: Exyt-Acreditats.

Servicio de Acreditaciones para Eventos

Tres formes d'enviar acreditacions

A l´hora d´organitzar un esdeveniment ens trobem amb la necessitat de portar un control dels assistents. Depenent del tipus d’esdeveniment tindrem tres maneres d’acreditar els assistents:

Sistemas de Acreditaciones para eventos

ESDEVENIMENT OBERT

Quan és un esdeveniment obert i qualsevol usuari pot obtenir la seva entrada el més senzill és fer que registri les dades en un formulari web. Els col·lectius de premsa poden gestionar-se a través d'un registre en línia, també.

Sistemas de Acreditaciones para eventos

LLISTAT D'ENVIDATS

Quan es disposa de totes les dades dels convidats i únicament cal fer una comunicació massiva. Preparem tot a través d'una llista d'assistents i fem l'enviament de les invitacions.

Sistemas de Acreditaciones para eventos

TREBALLADORS DE L'ESDEVENIMENT

Quan es tracta d'un treballador o qualsevol altre col·lectiu que l'organització de l'esdeveniment ha de validar és més fàcil introduir les dades directament al panell de gestió d'acreditats. En aquesta classificació podem incloure els passis de pàrquing, per exemple.

Com es gestionen les acreditacions?

En tots els casos s’envia un correu electrònic a l’usuari per indicar el procés d’accés que cal seguir a partir d’aquell moment. De vegades l’acreditació va adjunta al mateix correu o, simplement, es comunica el punt habilitat al recinte per completar el procés.

 1. ACCÉS:
  Gestionar l’accés al recinte de treballadors, convidats, premsa i vehicles.
 2. PERMISOS:
  Assignar diferents privilegis de trànsit dins de l’esdeveniment
 3. PRIVILEGIS:
  Autoritzar els diferents responsables de departament per revisar, acceptar, denegar o bloquejar l’accés a les persones donades d’alta a la plataforma.
 4. MAILING:
  Enviar per e-mail tota la documentació necessària per accedir al teu recinte (format Print@Home d’acreditacions, invitacions, etc.) i fer un seguiment dels enviaments, coneixent quins emails han estat correctament lliurats, han estat oberts o no han pogut ser lliurats.
Sistema acreditación eventos

Les dades d'assistència en temps real

Exyt-acreditats està integrat amb el servei de validació d’entrades, per la qual cosa podreu generar informes d’assistència en temps real. En tot moment sabràs el personal dins del recinte, els que falten per entrar i, un cop finalitzat, podràs agrair de manera personalitzada als concurrents la seva assistència.

A més, és possible fer una auditoria d’accés. Permet conèixer en temps real dades d’accés dels treballadors (accedit/no accedit, data i hora de l’accés, etc.). D’aquesta manera podem enviar correus electrònics als assistents un cop completat l’esdeveniment per recordar, agrair o animar a fer alguna acció addicional.

Tot està emmagatzemat al núvol permetent accedir a la informació en qualsevol moment des de qualsevol dispositiu.

Exyt-acreditats està integrat amb el servei de validació d’entrades, per la qual cosa podràs generar informes d’assistència en temps real.

Parlem de solucions per al teu esdeveniment?