VALIDACIÓ D’ENTRADES PER AL
CONTROL D’ACCESOS EN ESDEVENIMENTS


EL CONTROL D’ENTRADES MÉS FIABLE

Validar entrades és el primer que vam fer. La nostra experiència començà anys enrere. Amb el pas del temps varem perfeccionar el sistema de validació per al control d’accés als esdeveniments i ara disposem d’Exyt Events, una aplicació robusta i fiable. A l’hora que escalable i d’alta disponibilitat.

Per això, si vols fer un control de les entrades del teu espectacle, assegurant que es detecten les duplicades, no vàlides o falsificacions, tenint un control en temps real del nivell de validació, podem treballar conjuntament.

La nostra solució permet gestionar simultàniament diferents recintes, espais, formats i tipologies d’entrada (per a un únic esdeveniment o per a diversos simultàniament, sense importar on es fan) podent controlar des dels actes més petits als més grans i complexos.

Si ets dels que prefereixen encarregar-se de gairebé tot, nosaltres t’ajudem fins on calgui. Podem llogar-te el sistema, només els dispositius de lectura, encarregar-nos del muntatge i, fins i tot, estar de guàrdia per a possibles incidències.

I si cau la xarxa wifi, Internet o el subministrament elèctric?  Seguim funcionant!

A més, podràs vendre mitjançant tots els operadors de venda d’entrades que vulguis (nacionals o estrangers). Fins al punt que podem fer que els teus canals de venda d’entrades mantinguin la venda activa durant l’esdeveniment i es pugui validar simultàniament.

I si busques una solució diferent, feta a mida: la podem desenvolupar.

SOL·LICITA LLOGUER D’EQUIPS PER VALIDACIÓ

SOL·LICITA EL SERVEI COMPLET DE CONTROL

Validació d'entrades

Tindràs accés als teus informes allà on vulguis: al recinte o còmodament al teu mòbil des de casa.