L’EMPRESA


Cashless

QUI SOM?

La idea d’Exyt Control neix de l’experiència d‘un equip de persones del sector dels esdeveniments amb l’impuls de començar un projecte propi.

Per aquesta raó, després de molts anys especialitzant-se en el mon dels esdeveniments es va decidir donar forma a un nou projecte. A Exyt l’equip humà es posa a disposició de tot organitzador que necessiti assessoria i la posada en marxa del seu esdeveniment.

Som experts en el control d’accessos, la validació i els mètodes de falsificació d’entrades, els sistemes d’acreditació i altres solucions relacionades amb la identificació d’assistents a tot tipus d’actes.

MISSIÓ
Oferir una solució tècnica i profesional d’identificació de persones per a organitzadors d’esdeveniments. Ho aconsseguim amb el personal més qualificat i els productes més segurs. Disposem de les eines tecnològiques més avançades de control d’accesos i validació d’entrades, així com de recompte d’assistents i treballadors.

A Exyt Control centralitzem en un únic contacte tota la gestió dels seveis i productes. Planifiquem conjuntament amb l’organitzador tota la operació, ens intentem adelantar als problemes i treballem conjuntament per a que el resultat de l’acte sigui sempre un èxit.

Experiència

El nostre equip té més de 15 anys d'experiència en el sector i sap quina és la millor solució per a cada cas.

EXPERIÈNCIA
Millora

A Exyt sempre estem buscant l'excel·lència i superar-nos dia a dia. Tenim la ment oberta i ens avancem a les necessitats del client, estant sempre al dia de les tendències i les últimes novetats del sector.

MILLORA CONTÍNUA
Passió

Treballem amb i per a les persones. El nostre equip humà, amb la seva passió, experiència i know-how, és la clau que cimenta les bases del nostre èxit.

PASSIÓ
Empatia

Ens posem a la pell del client, intentem pensar com ell per poder detectar les necessitats reals que pot tenir.

EMPATIA
Compromís

Complim el promès. A través d'això aconseguim la confiança i el respecte dels nostres clients.

COMPROMÍS
previous arrow
next arrow
Control d'accesos i validació d'entrades

EN MANS EXPERTES

Amb una sòlida base tecnològica i en col·laboració amb altres empreses expertes en el seu sector dins del mon dels esdeveniments, us oferim totes les eines i productes necessaris per posar en funcionament qualsevol projecte.

En conseqüència, la sinergia amb altres empreses i la nostra pròpia tecnologia ens permet cobrir totes les necessitats relacionades amb l’identificació de persones en actes, recintes o instal·lacions fixes.

Exyt Control és l’encarregada d’executar els serveis i proporcionar tot el personal i productes pel vostre esdeveniment . A les distintes seccions del nostre web descriurem cadascun dels serveis i productes que oferim i la tecnologia usada en cada cas.

VISIÓ
Volem que el servei fet per Exyt sigui sinònim de qualitat i seguretat. La nostra intenció és la d’estar presents al principals esdeveniments del país amb la nostra tecnologia i com a assessors a la producció.