L’EMPRESA


Cashless

QUI SOM?

La idea d’Exyt Control neix de l’experiència d‘un equip de persones del sector dels esdeveniments que van tenir la necessitat de començar un projecte propi. Després de diversos anys especialitzant-se en el mon del control d’accessos, la validació i els mètodes de falsificació d’entrades, els sistemes d’acreditació i altres solucions relacionades amb la identificació d’assistents a tot tipus d’actes, es va decidir donar forma a un projecte on l’equip humà es posa a disposició de tot organitzador que necessiti assessoria i la posada en marxa del seu esdeveniment.

MISSIÓ
Oferir una solució tècnica i profesional d’identificació de persones per a organitzadors d’esdeveniments. Ho aconsseguim amb el personal més qualificat i els productes més segurs, mitjançant les eines tecnològiques més avançades de control i compteig d’assistents i treballadors.

A Exyt Control centralitzem en un únic contacte tota la gestió dels seveis i productes. Planifiquem conjuntament amb l’organitzador tota la operació, ens intentem adelantar als problemes i treballem conjuntament per a que el resultat de l’acte sigui sempre un èxit.

El nostre equip té més de 15 anys d'experiència en el sector i sap quina és la millor solució per a cada cas.

EXPERIÈNCIA

A Exyt sempre estem buscant l'excel·lència i superar-nos dia a dia. Tenim la ment oberta i ens avancem a les necessitats del client, estant sempre al dia de les tendències i les últimes novetats del sector.

MILLORA CONTÍNUA

Treballem amb i per a les persones. El nostre equip humà, amb la seva passió, experiència i know-how, és la clau que cimenta les bases del nostre èxit.

PASSIÓ

Ens posem a la pell del client, intentem pensar com ell per poder detectar les necessitats reals que pot tenir.

EMPATIA

Complim el promès. A través d'això aconseguim la confiança i el respecte dels nostres clients.

COMPROMÍS
previous arrow
next arrow
Slider
Validació d'entrades

EN MANS EXPERTES

Amb una sòlida base tecnològica i en col·laboració amb altres empreses expertes en el seu sector dins del mon dels esdeveniments, us oferim totes les eines i productes necessaris per posar en funcionament qualsevol projecte.

La sinergia amb altres empreses i la nostra pròpia tecnologia ens permet cobrir totes les necessitats relacionades amb l’identificació de persones en actes, recintes o instal·lacions fixes, sent Exyt Control l’encarregada d’executar els serveis i proporcionar tot el personal i productes pel vostre esdeveniment . A les distintes seccions del nostre web descriurem cadascun dels serveis i productes que oferim i la tecnologia usada en cada cas.

VISIÓ
Volem que el servei fet per Exyt sigui sinònim de qualitat i seguretat. La nostra intenció és la d’estar presents al principals esdeveniments del país amb la nostra tecnologia i com a assessors a la producció.