POLSERES PER AL CONTROL DE
LA DISTÀNCIA SOCIALMANTINGUEU LA DISTÀNCIA SOCIAL: POLSERES DE CONTROL

¿Necessiteu que es compleixi el distanciament social a la vostra empresa o esdeveniment? Aquesta polsera per al control de distància social t’avisa en quant algú és massa a prop. Demana pressupost de compra a oficina@exyt.es o mitjançant el formulari de sota. (Pots llegir més sobre les polseres al nostre blog)

Plaç de lliurament: 25-30 dies. Comanda mínima: 50 unitats.

Característiques principals:

 • Colors i logo
  Disponible en diversos colors i amb la possibilitat d’imprimir el vostre logo.
 • Configuració via App.
  La configuració dels dispositius és molt senzilla i es fa via una App que detecta tots els dispositius propers.
 • Activació
  La polsera s’activa i desactiva prement sobre la pròpia pantalla (3 segons per a activar, 8 per a desactivar-lo), i també via la App.
 • Alarma
  Quant dues polseres estan per sota de la distància programada s’encén un llum vermell intermitent, també sona un avís acústic i el dispositiu vibra. Mitjançant la App de configuració es poden combinar els diferents tipus d’avisos.
 • Distància social
  Permet configurar la distància requerida en cada dispositiu individualment (de 0 a 1.5 m., d’ 1.5 a 2.5 m. o de 2.5 a 3 m.)
 • Grups d’usuaris
  Podeu agrupar diversos usuaris amb un mateix identificador, per que no salti l’alarma en un entorn familiar o de contactes propers.
 • Sleep Time
  Permet indicar una franja horaria durant la qual el dispositiu es desactiva.
 • Historial de contactes
  Registre d’identificació de dispositius que han estat en contacte amb el nostre: dia i hora, duració del contacte i nº de dispositiu.
 • Interval de l’alarma
  Podràs seleccionar l’interval d’activació de l’alarma: cada mig segon, un segon, etc. (Fins a 4 segons).
 • Modus
  L’aparell és pot fer servir com a polsera o penjat del coll.
 • Accesoris
  El kit de les polseres de control de la distància social inclou cable per a recarregar la bateria, cinta per penjar i adaptador.
 • Temps d’us
  La bateria té una duració màxima de 15 dies (amb un us de 12 hores diaries).

Posa’t en contacte amb nosaltres perquè calculem una oferta adaptada a les teves necessitats.
De conformidad con el vigente Reglamento (UE) 2016/679, informamos que los datos de carácter personal de los Usuarios del sitio web se tratarán para la actividad de tratamiento de consultas y peticiones de presupuestos. Dicho tratamiento de sus datos estará amparado en su propio consentimiento. Al pulsar el botón “ENVIAR”, el Usuario consiente el tratamiento de sus datos por parte de la empresa. Asimismo, le informamos que, salvo obligación legal o consentimiento expreso por su parte, no cederemos sus datos a terceros. Igualmente, se informa al Usuario que en cualquier momento puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación o supresión de datos, así como disponer de otros derechos reconocidos en el presente documento y regulados en el Reglamento (UE) 2016/679, notificándolo a EXYT CONTROL, S.L., sito en C/ Margarit, 34, 1º 2ª, 08004 BARCELONA o por email a info @ exyt.es