SERVEI DE PAGAMENT
PER NFC


VOLS SABER EL QUE S’ESTÀ CONSUMINT AL TEU ESDEVENIMENT?

El sistema de pagaments cashless NFC sense efectiu és la solució per a controlar tot el flux monetari en temps real. Sabem que és un tema preocupant per a la majoria d’organitzadors d’esdeveniments, però amb les eines adequades aconseguim simplificar el procés i eliminar tota possibilitat de frau, fent així un salt qualitatiu en la gestió interna i el servei a l’usuari. A més del corresponent augment de consum que la facilitat d’ús comporta.

La nostra proposta tecnològica per a qualsevol solució NFC està integrada amb la plataforma de validació d’entrades, acreditacions i control d’aforament. Això ens permet, a més, oferir solucions de control d’estoc a barres, gestió de personal i la possibilitat de recarregar directament des del smartphone.

Totes les alternatives de servei són compatibles amb qualsevol format identificatiu: polseres, targetes, adhesius…, i és possible l’ús de tots els tipus de xip NFC, encara que per a garantir la seguretat en els pagaments cashless NFC recomanem utilitzar els de major qualitat.

T’assessorem i ens encarreguem de planificar i dimensionar tota l’operativa per a que el servei cashless sigui senzill. És important que els assistents se sentin còmodes amb el sistema i que fàcilment puguin accedir a l’esdeveniment, recarregar saldo i consumir sense complicacions.

La intenció principal és que el servei millori i puguis tenir dades que et serviran per a futures edicions de manera que optimitzis recursos a cada esdeveniment. Tot sense preocupar-te de res, ja que el sistema no es veu afectat per problemes de connexió: la informació no es perd.

Cashless NFC

Ens encarreguem de planificar i dimensionar tota l’operativa per a que el servei cashless sigui senzill. És important que els assistents se sentin còmodes amb el sistema i que fàcilment puguin accedir a l’esdeveniment, recarregar saldo i consumir sense complicacions.