LLOGUER D’EQUIPS


TOT EL QUE PUGUIS IMAGINAR

¿Tens la idea i necessites ajuda per posar-la en marxa?

Exyt Control et proporciona les eines per que tú mateix puguis tirar endavant el teu projecte. Hem treballat en un munt d’esdeveniments i, si ens ho permets, podem oferir-te la nostra experiència.

Si creus que t’organitzaràs millor tú mateix, t’ajudem amb els preparatius perquè validis les teves entrades, facis el teu control d’aforament o facis servir els lectors de codis de barra, QR o NFC de la forma que més t’interessi.

T’oferim en lloguer o compra els equips que nosaltres utilitzem en tot tipus d’esdeveniments, perquè escullis els que s’adaptin millor a les teves necessitats. Lloguem els equips amb o sense software.

Demana pressupost de lloguer o compra escrivint a: oficina@exyt.es

Lloguer d’equips a empreses:

  • PDA Honeywell EDA50/51: des de 52 €
  • PDA Famoco NX100: des de 20 €
  • PC Portàtil Fujitsu E744: des de 59 €
  • Lector de codis de barra Motorola/Zebra DS9208 (USB sobretaula): des de 22 €
  • Router Wifi TP Link Archer (amb o sense SIM 4G): des de 55 €
  • Mini-escàner Bluetooth 2D General Scan: des de 15 €

PDA Honeywell EDAPDA Famoco
PDA PER LECTURA DE CODIS DE BARRA I 2D
Datasheet
DISPOSITIU ANDROID NFC
Lloguer d'equips: Lector Zebra USBLloguer d'equips: PC Portàtil Fujitsu
LECTOR SOBRETAULA MOTOROLA/ZEBRA
Datasheet
PC PORTÀTIL FUJITSU E744
Lloguer d'equips: Ruter TP-Link 4GLloguer d'equips: PDA amb Software
RUTER WIFI 4G PDA AMB SOFTWARE DE LECTURA DE CODIS
Escàner Bluetooth 2D General Scan
MINI ESCÀNER 2D BLUETOOTH

Contacta amb nosaltres per rebre un pressupost a mida.
De conformidad con el vigente Reglamento (UE) 2016/679, informamos que los datos de carácter personal de los Usuarios del sitio web se tratarán para la actividad de tratamiento de consultas y peticiones de presupuestos. Dicho tratamiento de sus datos estará amparado en su propio consentimiento. Al pulsar el botón “ENVIAR”, el Usuario consiente el tratamiento de sus datos por parte de la empresa. Asimismo, le informamos que, salvo obligación legal o consentimiento expreso por su parte, no cederemos sus datos a terceros. Igualmente, se informa al Usuario que en cualquier momento puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación o supresión de datos, así como disponer de otros derechos reconocidos en el presente documento y regulados en el Reglamento (UE) 2016/679, notificándolo a EXYT CONTROL, S.L., sito en C/ Margarit, 34, 1º 2ª, 08004 BARCELONA o por email a info @ exyt.es