POLSERES @ HOME


UNA GRAN EXPERIÈNCIA PER AL CLIENT

Gràcies al servei d’enviament de polseres per a festivals, concerts, fires i altres esdeveniments, ara pots enviar a casa dels assistents al teu esdeveniment la seva polsera, targeta o acreditació per a facilitar l’accés en l’obertura. Evites així aglomeracions innecessàries i dones una experiència agradable al públic del teu esdeveniment d’inici a fi.

Ens indiques com vols que sigui el producte a enviar i el seu embalatge. Nosaltres ens encarreguem de tot: rebem la mercaderia i certifiquem la qualitat. Manipulem el producte i gestionem els enviaments, que són personalitzats: individualment o en grup, lliurats en mà, dos intents de lliurament, amb albarà de recollida i seguiment perquè els clients o assistents puguin saber on es troba el paquet que han adquirit.

Ara pots enviar a casa dels assistents la seva polsera, targeta o acreditació definitiva per a facilitar l’accés en l’obertura.

Pots crear un embalatge especial per a les teves campanyes exclusives: polseres, acreditacions, informació de l’esdeveniment, fullets, articles de regal, etc.

En cas que planegis activar un servei de consum CASHLESS NFC, podem pre-carregar les polseres o targetes amb els diners que t’hagin abonat prèviament. Fiabilitat 100% assegurada, ja que els articles enviats poden ser desactivats (si cal) perquè no puguin accedir i/o consumir en l’esdeveniment.

Polseres