Serveis d'identificació
SOM UN EQUIP,
FEM ESDEVENIMENT

Assessorem en serveis d'identificació de persones als esdeveniments. Especialitzats en productes com polseres i suports d'acreditació, logística de personal tècnic i en les diferents solucions per a actes i recintes.

Validació d'entrades i control d'accessos
VALIDACIÓ D'ENTRADES I CONTROL D'ACCESSOS

¿Vens entrades? Si vens qualsevol tipus d'entrada i vols fer una verificació d'aquestes, assegurant-te de que s'estan detectant les repetides, no vàlides o falsificacions, tenint un control en temps real del nivell de validació, podem treballar conjuntament.

Lloguer d'equips PDA i PC
LLOGUER D'EQUIPS

¿Tens la idea i necessites ajuda per posar-la en marxa?
T’oferim en lloguer o compra els equips que nosaltres utilitzem en tot tipus d’esdeveniments, perquè escullis els que s’adaptin millor a les teves necessitats. Lloguem els equips amb o sense software.

previous arrow
next arrow
Slider

POLSERES I ACREDITACIONS

Pot ser d’ajuda entregar als assistents algun suport visible com polseres, acreditacions…
T’ajudem a trovar el producte que millor s’adapta.

SOLUCIONS PER A ESDEVENIMENTS

El primer pas per a accedir a un esdeveniment és el control d’accés i no te perquè ser un problema. Planifiquem amb tu aquest i tota la resta de passos.

LLOGUER DE DISPOSITIUS

Si tens clar tot el procés d’identificació i el que necessites són eines i equips per a dur-ho a terme: parlem.

IMPRESIÓ D’ACREDITACIONS

Proporcionem la solució més sencilla i àgil.

Una empresa on tot l'equip humà es posa a disposició de qualsevol organitzador que necessiti assessoria i posar en marxa el seu projecte.
EXCEPCIONAL
Recolzats tecnològicament per empreses expertes dins del sector dels esdeveniments, oferim les eines i productes necessaris perquè qualsevol projecte pugui complir-se amb èxit.
ÈXIT
Exyt Control neix de l'experiència d'un equip de persones del sector dels esdeveniments que van tenir l'impuls de començar un projecte propi.
EXPERIÈNCIA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

LES NOSTRES EXPERIÈNCIES