Control d’accés a esdeveniments

Validació d'entrades per al control d'accessos en esdeveniments

Si vens qualsevol tipus d'entrades i vols fer-ne una verificació, assegurant-te que s'estan detectant les repetides, no vàlides o falsificacions, tenint el control en temps real del nivell de validació, podem treballar junts

El control d'entrades més fiable

Exyt Events és una aplicació robusta i fiable, alhora que escalable i d’alta disponibilitat. Amb Exyt-Events és possible unificar tots els canals de venda en una única plataforma des d’on validar i controlar de forma àgil i segura tots els accessos a l’esdeveniment.

Per això, si vols fer el control d’entrades del teu esdeveniment, assegurant-te que s’estan detectant les repetides, no vàlides, usades o falsificacions, tenint el control en temps real del nivell de validació, podem treballar junts.

La nostra solució permet gestionar simultàniament diferents recintes, espais, formats i tipologies d’entrada (per a un mateix esdeveniment o per a diversos simultàniament, sense importar on tinguin lloc) podent controlar des dels esdeveniments més senzills als més complexos.

T'acompanyem al Control d'Accés a Esdeveniments

Quan organitzem un esdeveniment és important tenir un control a l’accés per garantir-ne la seguretat. De vegades aquest procés pot ser tediós pel fet que l’esdeveniment compta amb diferents accessos, amb el nostre sistema de control d’accés podràs garantir la seguretat, organització i experiència general dels assistents.

FUNCIONAMENT CONSTANT

APP dissenyada contra caigudes d'internet i talls de subministrament elèctric. Funcionament constant.

VENDA SEMPRE ACTIVA

Servei integrable amb tercers mitjançant API o llistats pregenerats. Mantingues la venda activa durant l'esdeveniment.

GARANTIA DE SERVEI

Servei escalable i pensat per a grans afluències de públic. Garantia de servei en alta concurrència d'usuaris.

PERSONAL TÈCNIC

Personal tècnic amb experiència reconeguda.

Prefereixes tenir el control total de l'accés?

Si sou dels que preferiu encarregar-vos de gairebé tot, nosaltres us ajudem fins on necessiteu. Podem llogar el sistema, només els dispositius, encarregar-nos del muntatge i, fins i tot, estar de guàrdia per a possibles incidències.

I si cau la xarxa wifi, Internet o el subministrament elèctric? Continuem funcionant!

A més, podràs vendre a través de tots els operadors de tiquet que vulguis (nacionals o estrangers). Fins al punt que podem fer que els teus canals de venda d’entrades permetin que la venda segueixi activa durant l’esdeveniment i es puguin validar simultàniament.

Tindràs accés als informes on vulguis: al recinte o còmodament al teu mòbil des de casa.

Parlem de solucions per al teu esdeveniment?