Dissenyem a mida la solució tecnològica i digital per teu esdeveniment

Desenvolupament de programari per a esdeveniments

Desenvolupem aplicacions i programari a mida per a esdeveniments d’acord amb les vostres necessitats. T’ajudem a definir, dissenyar i implementar eines i aplicacions digitals. Explica’ns què necessites i ho farem realitat.

Desarrollo Software para Eventos

Tens la idea i vols engegar-la?

Atenem les teves necessitats i desenvolupem eines tecnològiques i digitals a mida per ajudar-te a complir els teus objectius.

Disposem d´un ampli ventall de solucions tecnològiques per a esdeveniments dissenyades per funcionar en tot tipus d´entorns, usuaris i operatives.

Per això, establim totes les eines al núvol facilitant l’accés deslocalitzat. Aquests mateixos criteris són sobre els quals fonamentem qualsevol solució tecnològica que desenvolupem.

Criteris bàsics en el disseny de programari a mida per a esdeveniments

A l’hora d’escollir un programari que cobreixi les necessitats d’un esdeveniment ens poden sorgir preguntes del tipus «què passarà quan el meu esdeveniment augmenti de mida?» «¿S’adaptarà la solució triada?» Moltes d’aquestes qüestions es resolen decantant-se per una solució a mida, ja que proporcionarà els tres criteris principals:

Servicio Control Acceso Eventos

Escalabilitat

Als esdeveniments és habitual experimentar pics d'ús del servei. Per això, tant l'aplicació com la base de dades han d'estar preparades per a augments immediats i sobtats del servei.

Acceso Eventos 24/7

Disponibilitat

És important saber que, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, podrem accedir a les solucions web. Treballem fent ús de les eines de Google, construint eines la disponibilitat de les quals està garantida i deslocalitzada.

Programación a medida para eventos

Concurrència

No és assumible una caiguda del sistema perquè intentin accedir milers dusuaris simultanis als serveis desenvolupats.

Desenvolupaments 100% personalitzats pel teu esdeveniment

La personalització, l’adaptació i la configuració a mida dels productes ocupa un espai important en el desenvolupament de solucions digitals. Per això, simplifiquem l’accés a les solucions digitals perquè et puguis encarregar d’allò més important, l’èxit a la teva empresa.

Som el teu partner tecnològic, ens integrem com a part del teu equip i t’ajudem a convertir la teva idea en un producte real.

A més, treballem fent ús de serveis al núvol, que ens permeten complir les necessitats més exigents per a tot tipus de clients i amb la màxima flexibilitat. Sempre complint amb alts nivells de seguretat en el processament de dades i amb els reglaments de protecció de dades internacionals (RGPD).

Per què triar una solució a mida?

Treballem fent ús d’una sèrie de serveis al núvol que ens permeten cobrir les necessitats més exigents per a tot tipus de clients i amb la màxima flexibilitat. Sempre complint amb alts nivells de seguretat en el processament de dades i complint els reglaments de protecció de dades internacionals (RGPD).

El desenvolupament de programari està en constant evolució, per això ens recolzem sempre en les últimes tecnologies del mercat. Esperem poder ser part del teu equip i col·laborar en els teus propers èxits.

FAQs

Coneix tots els detalls i resol els teus dubtes sobre les nostres solucions tecnològiques i digitals a mida per a esdeveniments.

Atenem les teves necessitats i desenvolupem eines tecnològiques i digitals a mida per ajudar-te a complir els teus objectius. Disposem d´un ampli ventall de solucions tecnològiques per a esdeveniments dissenyades per funcionar en tot tipus d´entorns, usuaris i operatives.

A l’hora de desenvolupar un programari a mesura que es cobrisquen les necessitats de l’esdeveniment, hi ha tres criteris sobre els quals fonamentem qualsevol solució tecnològica que desenvolupem: escalabilitat, disponibilitat i concurrència.

Als esdeveniments és habitual experimentar pics d’ús del servei. Per això, tant l’aplicació com la base de dades han d’estar preparades per a augments immediats i sobtats del servei.

És important saber que, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, podrem accedir a les solucions web. Treballem fent ús de les eines de Google, construint eines la disponibilitat de les quals està garantida i deslocalitzada.

Quan desenvolupem una solució a mida, no és assumible una caiguda del sistema perquè intentin accedir milers d’usuaris simultanis als serveis desenvolupats, ja que és un dels criteris bàsics sobre els quals treballem.

A més de per la personalització, adaptació i configuració a mida dels productes, treballem fent ús de serveis al núvol, que ens permeten complir les necessitats més exigents per a tot tipus de clients i amb la màxima flexibilitat. Sempre complint amb alts nivells de seguretat en el processament de dades i amb els reglaments de protecció de dades internacionals (RGPD).