Solucions Tecnològiques a mida per a Esdeveniments
Fletxa Solucions

Solucions tecnològiques i digitals per a esdeveniments

Tens la idea i vols engegar-la?

Desenvolupem aplicacions a mida d'acord amb les teves necessitats. T'ajudem a definir, dissenyar, desenvolupar i implementar eines i aplicacions digitals.

Disposem d´un ampli ventall de solucions tecnològiques per a esdeveniments dissenyades per funcionar en tot tipus d´entorns, usuaris i operatives. Per això establim totes les eines al núvol facilitant l'accés deslocalitzat. En aquests mateixos criteris fonamentem qualsevol solució tecnològica que desenvolupem.

Solucions Tecnològiques
Els 3 criteris bàsics del nostre progamari
Icono Quines somos
Arrow Quienes Somos

ESCALABILITAT

Als esdeveniments és habitual experimentar pics d'ús del servei, per això tant l'aplicació com la base de dades han d'estar preparades per a augments sobtats i immediats del servei.

DISPONIBILITAT

És important saber que des de qualsevol lloc i en qualsevol moment podrem accedir a les solucions web. Treballem fent ús de les eines de Google, construint eines amb disponibilitat garantida i deslocalitzada.

CONCURRÈNCIA

No és assumible ni permetem una caiguda del sistema perquè intentin accedir milers d'usuaris simultanis als serveis desenvolupats.

Solucions Digitals

Enllacem les necessitats amb la darrera tecnologia perquè disposar d’aplicacions web sigui fàcil i segur. Simplifiquem l’accés a les solucions digitals perquè et puguis encarregar d’allò més important: l’èxit a la teva empresa.

Entenem que cada empresa, esdeveniment i projecte és diferent de la resta. La personalització, l’adaptació i la configuració a mida dels productes ocupa un espai important en el desenvolupament de solucions digitals.

Som el teu partner tecnològic, ens integrem com a part del teu equip i t’ajudem a convertir la teva idea en un producte real.

Treballem fent ús d’una sèrie de serveis al núvol que ens permeten cobrir amb les necessitats més exigents per a tot tipus de clients i amb la màxima flexibilitat. Sempre complint amb alts nivells de seguretat en el processament de dades i complint els reglaments de protecció de dades internacionals (RGPD).

El desenvolupament de programari està en constant evolució, per això ens donem suport sempre a les últimes tecnologies del mercat. Esperem poder ser una part del teu equip i col·laborar en els teus propers èxits.

T'ajudem a engegar la teva idea?