Solucions Tecnològiques a mida per a Esdeveniments
Fletxa Solucions

Solucions tecnològiques i digitals per a esdeveniments

Tens la idea i vols engegar-la?

Desenvolupem aplicacions a mida d’acord amb les teves necessitats. T’ajudem a definir, dissenyar, desenvolupar i implementar eines i aplicacions digitals.

Disposem d´un ampli ventall de solucions tecnològiques per a esdeveniments dissenyades per funcionar en tot tipus d´entorns, usuaris i operatives. Per això establim totes les eines al núvol facilitant l’accés deslocalitzat. En aquests mateixos criteris fonamentem qualsevol solució tecnològica que desenvolupem.

Tres criteris bàsics del nostre progamari

A l’hora d’escollir un programari que cobreixi les necessitats del nostre esdeveniment ens poden sorgir preguntes del tipus què passarà quan el meu esdeveniment augmenti de mida? S’hi adaptarà la solució triada?

Moltes d’aquestes qüestions es resolen decantant-se per una solució a mida ja que ens proporcionarà els tres criteris principals d’escalabilitat, disponibilitat i concurrència:

ESCALABILITAT

Als esdeveniments és habitual experimentar pics d'ús del servei, per això tant l'aplicació com la base de dades han d'estar preparades per a augments sobtats i immediats del servei.

DISPONIBILITAT

És important saber que des de qualsevol lloc i en qualsevol moment podrem accedir a les solucions web. Treballem fent ús de les eines de Google, construint eines amb disponibilitat garantida i deslocalitzada.

CONCURRÈNCIA

No és assumible ni permetem una caiguda del sistema perquè intentin accedir milers d'usuaris simultanis als serveis desenvolupats.

Desenvolupaments 100% personalitzats

Enllacem les necessitats amb la darrera tecnologia perquè disposar d’aplicacions web sigui fàcil i segur. Simplifiquem l’accés a les solucions digitals perquè et puguis encarregar d’allò més important: l’èxit a la teva empresa.

Entenem que cada empresa, esdeveniment i projecte és diferent de la resta. La personalització, l’adaptació i la configuració a mida dels productes ocupa un espai important en el desenvolupament de solucions digitals.

Som el teu partner tecnològic, ens integrem com a part del teu equip i t’ajudem a convertir la teva idea en un producte real.

Per què triar una solució a mida?

Treballem fent ús d’una sèrie de serveis al núvol que ens permeten cobrir amb les necessitats més exigents per a tot tipus de clients i amb la màxima flexibilitat. Sempre complint amb alts nivells de seguretat en el processament de dades i complint els reglaments de protecció de dades internacionals (RGPD).

El desenvolupament de programari està en constant evolució, per això ens donem suport sempre a les últimes tecnologies del mercat. Esperem poder ser una part del teu equip i col·laborar en els teus propers èxits.

Parlem de solucions per al teu esdeveniment?