< Blog

Control d’Accessos sense Internet amb Exyt Events És possible!

por Exyt Control /

 Realizar-el-Control-de-Accesos-sin-Internet-en-un-evento-es-posible-Con-Exyt-Events-Blog-Exyt-Control

Realitzar un Control d’Accessos sense Internet a un esdeveniment és possible? Amb Exyt Events sí, ho és!

Els esdeveniments són una gran aventura. Què em d’explicar als organitzadors d’esdeveniments. Pot passar qualsevol cosa i de fet passa. Per això és tan important la planificació.

Avui descobrirem com, encara que la xarxa de l’esdeveniment caigui, podem continuar amb el servei de control d’accessos. Hi ha solucions, però la clau de nou i com hem comentat en articles anteriors, és a la planificació.

La importància de planificar un esdeveniment

Si volem que el nostre esdeveniment vagi de la millor manera possible en tots els aspectes, només hi ha una alternativa: planificar, planificar i planificar.

Un esdeveniment ben planificat ens permet fer-nos preguntes, per més inversemblants que semblin i dissenyar diversos plans d‟actuació per respondre de manera eficient quan les contingències comencen a succeir. Naturalment, els plans no són infal·libles, però com millor desenvolupem la fase de planificació, més problemes evitarem.

Soluciones de control de accesos para organizadores de eventos

Cal destacar que els organitzadors d’esdeveniments no han de conèixer tots els possibles problemes tècnics que puguin apareixer. Però si es tria els proveïdors adequats i es treballa amb ells amb una bona comunicació, tot fluirà molt més fàcil.

És important assessorar-se i deixar-se guiar pels experts, que us diran en cada moment el que és més adequat segons el cas. Tenen experiència sobre els problemes que poden passar i el coneixement necessari sobre com evitar-los.

Escoltar i seguir les recomanacions tècniques dels experts és la clau per estalviar-nos mals de cap.

Problemes que podem trobar en el control d’accés d’un esdeveniment

Si el control d’accessos és eventual, l’estructura també ho és. És per això que poden aparèixer certs problemes, encara que la veritat és que cada cop són més fàcils de solucionar, especialment per l’experiència dels experts.

Penseu en el cas dels festivals que es celebren en llocs totalment diàfans on no hi ha res, com pot ser un descampat. Si es poden donar problemes a llocs on ja es disposa d’un sistema establert com pot ser un estadi o un palau d’esports, imagineu-vos un lloc on cal instal·lar-ho tot per fer un esdeveniment puntual. Murphy a l’atac!


LECTURES RELACIONADES

7 consells per triar el proveïdor de control d’accessos per al teu esdeveniment

Pilars bàsics per evitar cues als accessos dels esdeveniments


Falla la xarxa o la connexió d’Internet en general a l’hora de fer el control d’accessos del nostre esdeveniment. Per què?

Coneix les tres causes principals:

  1. Xarxes inestables
  2. Presència d’inhibidors d’Internet
  3. Ample de banda insuficient

exyt events garantiza el control de accesos a tu evento

1. Xarxes inestables

Dependre de xarxes i connexions inestables és problemàtic.

La xarxa sense fil sempre és més inestable que si ens connectem per cable. Però això no sempre és possible.

En principi, la xarxa d’una instal·lació efímera serà menys estable que la d’una instal·lació fixa, però a l’hora de la veritat tampoc no es compleix exactament. De fet, depèn molt del proveïdor d’Internet.

2. Inhibidors d’Internet

Els administra la policia com una mesura de seguretat. Segons quin tipus d’esdeveniments, com un partit de futbol d’alt risc o si hi assistiran personalitats importants, com el President del Govern, un ministre o bé membres de la Casa Reial, la seguretat és molt més exhaustiva i si que hi poden haver inhibidors. Aquests, bloquejaran les xarxes sense fil.

 

3. L’amplada de banda prèviament planificada, és insuficient

Potser és suficient per al servei de control d’accessos, però si es connecten altres departaments de l’esdeveniment que consumeixen molts recursos, repercutiran inevitablement en el funcionament de la xarxa.

Passa amb freqüència en els esdeveniments esportius on hi ha la premsa, la qual quan comença a emetre (considereu que no és un sol mitjà, sinó que n’hi ha diversos) consumeix molt ample de banda, ocasionant que la xarxa vagi més lenta o que fins i tot es col·lapsi.

Si no es planifica bé, la secció de control d’accessos no tindrà sortida d’Internet, per la qual cosa el servei no es podrà realitzar de forma òptima, cosa que provocarà llargues cues. Com es veu, la planificació és essencial.

No obstant, encara que tot es faci bé ocorren coses i unapot ser que el servei de control d’accessos quedi desconnectat d’Internet. Si no disposeu d’un Pla B, l’accés a l’esdeveniment patirà una fallada massiva, una situació crítica que us posarà a prova però que és perfectament evitable.

Com seguim endavant amb el servei de control d’accessos sense Internet

L’ideal és anticipar-se als problemes que puguin sorgir. Fer-se preguntes, encara que semblin òbvies i evidents, ens pot ajudar a plantejar diferents escenaris i respondre-hi amb un ventall de solucions. Com a organitzador d’un esdeveniment és fonamentalque es valori quant és d’important el servei de control d’accessos.

garantiza el control de accesos a tu evento con exyt events

Està molt bé invertir en un bon proveïdor d’Internet, amb bona cobertura i connexió de dades, que a més tingui diferents punts de subministrament perquè si hi ha altres departaments que consumeixen molts recursos o sorgeix algun problema, no s’afectin les operacions.

Tot i això, el cost no és econòmic i l’organitzador de l’esdeveniment no sempre està disposat a assumir-ho. Algunes empreses de control d’accessos, decideixen instal·lar una xarxa local, però tampoc no és una solució gaire fiable.

Els mòbils de les persones que estan passant per aquesta zona estan fent escombrats alhora, per la qual cosa ens podem trobar que no es podrà accedir a la xarxa, encara que sigui local.

D’avegades es produeixen micro talls del subministrament. Això fa que el servei vagi més lent, que hi hagi poca resposta o que fins i tot no en tinguis cap.

Un Pla B que escullen les empreses de control d’accessos habitualment, és tenir disponibles targetes de dades per poder connectar-se i continuar fent el servei.

Solucions a mida Exyt Control: Et presentem Exyt Events

A Exyt Control, per experiència i metodologia de treball, facilitem i simplifiquem l’operativa al màxim per ajudar l’organització de l’esdeveniment. Això implica que cada cop depenem menys del servei d’Internet que es contracti.

Ens hem trobat casos en què ens asseguren una bona connexió però a l’hora de la veritat no n’hi ha, i això ha ocasionat alguns contratemps, però sempre solucionables en aplicar correccions operatives.

servicio de control de accesos sin Internet, electricidad, Wi-Fi

Per això comptem amb Exyt Events, l’aplicació in house que hem dissenyat i que ens permet continuar amb el servei de control d’accessos amb tota normalitat sense que la qualitat de la xarxa ens afecti.

La nostra App és robusta i fiable, escalable i d’alta disponibilitat.

Exyt Events està especialment dissenyada per continuar funcionant encara que no hi hagi wi-fi, Internet o electricitat.

Recentment hem ampliat el nostre parc de PDA’s i totes elles van amb targeta SIM, per la qual cosa comptem amb la nostra pròpia xarxa de dades a cada dispositiu.

Aquest és un dels nostres avantatges competitius que ens diferencia de la competència. Simplement endolla i utilitza-ho! El que es coneix com “Plug & Play”.

En resum

Els problemes ocorren i són inevitables. Especialment en un esdeveniment, sigui del tipus que sigui, s’ha de tenir una resposta ràpida i solucions pràctiques a les contingències que es presentin.

control de accesos seguro y efectivo exyt control

La planificació prèvia és la nostra gran aliada. Com millor planificat estigui un esdeveniment en tots els seus aspectes, millor sabrem com respondre davant dels problemes.

No evitarem que passin, però sabrem com afrontar-los o almenys, mitigar l’impacte.

No és fàcil evitar les cues d¡entrada a un esdeveniment, especialment si té una gran afluència de públic, com pot ser un festival o un partit de futbol.

 

La bona notícia és que hi ha solucions per a això, com us expliquem en el nostre article “Pilars bàsics per evitar cues als accessos a esdeveniments”.

Dependre d’una bona connexió sense fil és el més saludable, però si aquesta falla, a Exyt Control tenim la solució per continuar operant sense que s’afectin les operacions.

Voleu oferir una bona experiència a l’usuari amb el control d’accessos? Ja se sap que és la part que menys agrada a l’assistent, la més feixuga i incòmoda.

Si es vol que el servei segueixi funcionant sense que els talls a la xarxa o l’electricitat afectin, podem ajudar. Exyt Events és el teu millor aliat.

Flecha Icono Home

Explica’ns el teu Esdeveniment i trobaràs

les millors Solucions per posar-ho en marxa.

Parlem? (+34) 686 131 421 / oficina@exyt.es 

Comparte esta entrada

Pilars bàsics per evitar cues als accessos dels esdeveniments

Planifica el control de acceso y salida del público a eventos para evitar largas colas

Plataforma digital a la mida dissenyada per a estudis de fotografia per Exyt Control

Plataforma digital desarrollada por Exyt Control ideal para estudios de fotografia