Pagament Cashless per a Esdeveniments

Servei de pagament cashless NFC

T'agradaria saber què s'està consumint al teu esdeveniment?

El sistema de pagaments cashless NFC sense efectiu és la solució per controlar tot el flux monetari a temps real. Sabem que és un tema preocupant per a la majoria d’organitzadors d’esdeveniments, però amb les eines adequades aconseguim simplificar el procés i eliminar tota possibilitat de frau, fent un salt qualitatiu en la gestió interna i el servei a l’usuari. A més del corresponent augment de consum que la facilitat d’ús comporta.

La nostra proposta tecnològica per a qualsevol solució NFC està integrada amb la plataforma de validació d´entrades, acreditacions i control d´aforament. Això ens permet, a més a més, oferir solucions de control d’estoc a barres, gestió de personal i la possibilitat de recarregar directament des del Smartphone.

Pagament Cashless en qualsevol format

Totes les alternatives de servei són compatibles amb qualsevol format identificatiu: polseres, targetes, adhesius, etc.

T’assessorem i ens encarreguem de planificar i dimensionar tota l’operativa perquè el servei de pagaments cashless NFC sigui senzill. És important que els assistents se sentin còmodes amb el sistema i que fàcilment puguin accedir a l’esdeveniment, carregar saldo i consumir sense complicacions.

La intenció principal és que el servei millori i puguis tenir dades que et serviran per a futures edicions de manera que optimitzis recursos esdeveniment a esdeveniment. Tot sense preocupar-te de res, ja que el sistema no es veu afectat per problemes de connectivitat: la informació no es perd.

Parlem de solucions per al teu esdeveniment?