< Blog

Tornar a l’activitat dels esdeveniments a l’era coronavirus

por Exyt Control /

Volver a la actividad de los eventos en la era coronavirus

La sensació després de les darreres converses amb altres companys i col·laboradors és que la incertesa està sent el més difícil de gestionar. Treballadors a ERTE, cancel·lació massiva d’esdeveniments o, en el millor dels casos, reducció d’aforament i molts, moltíssims dubtes amb el futur immediat. A l’inici del confinament vam començar a assistir a diverses xerrades, ponències i conferències de professionals del sector.

Suposo que molts que van fer com nosaltres cercaven respostes. En concret nosaltres intentàvem saber cap on es mourà el sector. Conclusió: cap conclusió. Ja des del primer moment tots vam veure les orelles al llop i que la situació afectaria profundament festivals, fires, recintes de concerts i tot allò que envolta l’assistència a esdeveniments culturals i lleure en general.

Tot i que tots voldríem que fos una cosa passatgera, la veritat és que l’impacte està sent fort i caldrà deixar una mica de temps per veure com evoluciona el sector en general. Les preguntes inicials de tothom sempre són les mateixes. Quin tipus d’esdeveniments es poden fer en les setmanes o mesos següents?

Quines possibilitats hi ha que qualsevol planificació no quedi novament bloquejada per un rebrot? Quines seran les noves necessitats del sector? Però com que el més important és la salut de les persones, més ens val prendre consciència de la situació per avançar amb aquestes noves regles del joc que, de moment, duraran uns mesos, i comencem a activar-nos dins de les nostres possibilitats. Així que en lloc d’intentar respondre preguntes que requereixen prediccions, ens centrarem en el present i caminant farem camí.

Flecha Icono Home

Explica’ns el teu projecte i trobaràs les millors solucions digitals per posar-ho en marxa.

Parlem? (+34) 686 131 421 / oficina@exyt.es 

Comparte esta entrada

Comencem

Empezamos

Control d´aforament. Quina solució m’interessa?

Control de aforo. ¿Qué solución me interesa?