Solucions Tecnològiques i Digitals per a Esdeveniments

Mantingueu la distància: polseres per al control de distància social

por Exyt Control /

Mantengan la distancia: pulseras para el control de distancia social

Polseres de control de distància social

Nous temps, noves normes. El coronavirus ho ha transformat tot en un temps rècord i ara es fa indispensable prendre mesures i mantenir les distàncies si no volem que els contagis es disparin i tornem a un indesitjat confinament.

Aplicant l’enginy a tecnologies ja conegudes, han sorgit diferents solucions per a aquesta nova situació. Entre elles, aquest dispositiu bluetooth que, com a alarma, ens avisa quan estem per sota de la distància requerida respecte a altres persones.

L’aparell, semblant a un rellotge, és una senzilla però elegant alarma que emet un so, llum o vibració (o tot simultàniament) quan no mantenim la requerida distància social, ja sigui en un congrés, un concert, a l’oficina, a la fàbrica, en un museu… oa qualsevol altre lloc o situació que ho requereixi.

És possible configurar la distància a què volem que es dispari l’alarma (0 a 1,5 m, 1,5 a 2,5 m, etc.). També cada quant de temps ha de ‘rastrejar’ l’entorn (mig segon, un segon, dos segons…), la forma d’avís (un so, una llum flaix o vibració -o una combinació-) o si volem que durant determinades hores es posi en mode repòs i s’apagui. A més, permet indicar les polseres que formaran part del nostre entorn familiar o contactes propers. Així evitem que l’alarma es dispari amb els membres del grup de contactes.

La bateria és recarregable i té una durada de 15 dies (amb un ús mitjà de 12 hores al dia). Està disponible en diversos colors. Permet la seva personalització amb el logotip de la teva empresa o esdeveniment i es pot portar al canell, com un rellotge, o bé penjat. Les polseres de control de distància social són elegants, pràctiques i útils en situacions en què mantenir la distància social es fa obligatori.

Flecha Icono Home

Explica’ns el teu projecte i trobaràs les millors solucions digitals per posar-ho en marxa.

Parlem? (+34) 686 131 421 / oficina@exyt.es 

Comparte esta entrada

Tornar a l’activitat dels esdeveniments a l’era coronavirus

Volver a la actividad de los eventos en la era coronavirus

Control d´aforament. Quina solució m’interessa?

Control de aforo. ¿Qué solución me interesa?