< Blog

Acreditació i registre d’assistents

por Exyt Control /

Acreditación y registro de asistentes

Acreditació i registre d’assistents: us presentem “Exyt-Acreditados”. El programari ideal per crear de manera fàcil i intuïtiva un formulari des d’on sol·licitar dades personals de contacte als assistents del teu esdeveniment. A més, el servei genera entrades nominals i les envia automàticament al compte de correu dels usuaris i així poder controlar l’assistència.

Amb “Exyt-Acreditados” és possible obtenir les dades dels assistents a un esdeveniment mitjançant registre en línia, enviar entrades amb QR i gestionar l’accés en un mateix procés. El sistema et permet personalitzar el look&feel de la pàgina de registre, les entrades i el correu electrònic que reben els assistents, així com captar les dades necessàries, utilitzar diversos idiomes, establir quotes d’entrades, comprovar el nivell de registre i l’entregabilitat dels correus electrònics .

Prova tu mateix el tauler de registre i completa un procés complet de sol·licitud d’entrades per a un esdeveniment fictici.

Un cop completat el registre reps la teva entrada i la mostres a l’accés de l’esdeveniment per a la seva validació. Exyt-Acreditados està integrat amb Exyt-Events, el nostre sistema de validació d’entrades. Potser pot semblar complicat, però és realment senzill. T’animem a fer una ullada al vídeo que hem preparat amb l’explicació del servei complet.

En definitiva, per a cada esdeveniment és possible generar un formulari de registre independent i personalitzat. Podent personalitzar el contingut del web formulari, de les entrades, el correu electrònic enviat i fins al remitent dels correus electrònics. Totes les dades estan disponibles al núvol de manera que s’hi pot accedir per fer comunicacions segmentades. I encara que la plataforma conté multitud de funcionalitats, és possible afegir millores que permetin complir qualsevol necessitat.

No dubtis a explicar al nostre equip les peculiaritats del teu esdeveniment i t’ajudarem a resoldre’l de la manera més senzilla.

Flecha Icono Home

Explica’ns el teu projecte i trobaràs les millors solucions digitals per posar-ho en marxa.

Parlem? (+34) 686 131 421 / oficina@exyt.es 

Comparte esta entrada

Control d´aforament. Quina solució m’interessa?

Control de aforo. ¿Qué solución me interesa?

El Mailing: Crear engagement amb els teus Convidats al Pre-Esdeveniment

Crea expectativa y engagement con tu público objetivo a través del mailing masivo